PLAYING IS LIFE

Öğretmenlerimizden 2-A Sınıf Öğretmeni Arzu BAYRAK'ın Makedonya'dan ortağı ile birlikte kuruculuğunu yaptığı "PLAYING IS LIFE" isimli eTwinning projesi çalışmalarına başladı.

03.03.2024 91

Öğretmenlerimizden 2-A Sınıfı Öğretmeni Arzu BAYRAK ve 4-E Sınıfı Öğretmeni Merve TAŞCI'nın birlikte yer aldıkları eTwinning projesi Playing Is Life, çalışmalarına başladı. Projede Makedonya'dan 2, Türkiye'nin çeşitli illerinden 11 öğretmen ve sınıf yer alıyor. Oyun tabanlı öğrenme modeli yoluyla, öğrenme sürecine oyunları dahil ederek, öğrencilerin iletişim ve işbirliği, problem çözme, grupla çalışma, kurallara ve yönergelere uyma gibi becerilerin kazandırılması hedeflenen projede öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

03-03-202403-03-2024