Veliköy İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.

Misyon: 1.Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, 2.Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, 3.Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-12:25 13:05-14:40
Isınma: DOĞALGAZLI-KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://velikoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - VELİKÖY MAH. İLKÖĞRETİM CAD. NO: 12 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Veliköy Mahallesi İlköğretim Caddesi Dış Kapı No:12 Veliköy İlkokulu Çerkezköy Tekirdağ

Adres - VELİKÖY MAH. İLKÖĞRETİM CAD. NO: 12 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Ulaşım 10 dakika da bir araç ile Çerkezköy yönüne, yine 10 dakika da bir araç ile Çorlu ve Tekirdağ yönüne ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ´a 52km, Çerkezköy´e 7km, Çorlu´ya 20km dir.